Kontakt

Slobodno nas kontaktirajte.

Odgovorićemo u najkraćem roku.

Sajmovi su danas jedan od najvaznijih oblika promocije i načina da se upozna trzište. Njihov značaj ne opada uprkos razvoju interneta i novih tehnologija. Neposredan kontakt i dalje je bitan deo sklapanja poslova. Sajam ostaje mesto otkrivanja novih proizvoda i novih ideja, prepoznavanja konkurencije i potencijalnih partnera, kao i obezbeđivanja novih klijenata. Naša ideja je da omogućimo zainteresovanima da prate aktuelnosti vezane za sajmove i naglasimo značaj ovog sektora koji je u kontinuiranom razvoju. Da pružimo informacije, podstaknemo učešće domaćih kompanija na inostranim sajmovima i obrnuto – da privučemo strane kompanije da učestvuju na našim sajmovima kao posetioci ili izlagači. Nastojaćemo da obezbedimo informacije o potrebama i novinama na tržištu, da povežemo naše i inostrane firme.

U početku ćemo se baviti prevashodno sajmovima u Italiji, budući da su lako dostupni, a Italija i Srbija imaju tradicionalno uspešnu trgovinsku razmenu. Italija je danas jedan od glavnih privrednih partnera Srbije: kao glavno izvozno tržište za srpske proizvode. ali i vodeći strani ulagač sa preko 600 italijanskih kompanija prisutnih u Srbiji. U tom smislu, naše glavne aktivnosti biće okrenute promociji sajmova u Srbiji i Italiji, kao i pružanju podrške italijanskim i srpskim firmama zainteresovanim za poslovnu saradnju.

Putem našeg bloga nastojaćemo da obezbedimo ključne informacije o relevantnim sajmovima. Na raspolaganju smo i da pružimo podršku u vidu organizacije, prevođenja i dogovaranja sastanaka sa kompanijama, udruženjima i pojedincima koji su zainteresovani da izlažu na sajmovima ili da ih samo posete.